Apps del temps

Informeus amb aquestes Apps del temps i que no us agafin desprevinguts

Avui us portem un recull de les millors Apps del temps (des del nostre punt de vista) per poder està informat sobre l’estat del cel i quina roba t’has de posar avans de sortir de casa. A més, amb aquests dies de vent que tenim a les terres de l’Ebre… Pensem que us serà últi.

El Tiempo

Comencem amb ‘El tiempo.es’ que està disponible per a iOS i Android. Encara que visualment està totalment desfasada (comparada amb les altres), és molt funcional gràcies al cercador incorporat, un element que ens permet accedir als valors meteorològics de qualsevol població, d’entre les més de 175.000 de tot el món que apareixen a la base de dades. Un cop llançada la recerca, se’ns mostra una previsió a dues setmanes vista, en la qual s’indiquen les temperatures mínimes i màximes, nuvolositat, pluges i velocitat del vent. Els mapes són un altre punt fort d’aquesta app: contenen vistes múltiples que podrem seleccionar (satèl·lit, radar de pluja, núvols, temperatures, etc …).

WeatherBug

WeatherBug està disponible per a smartphones amb sistemes Windows Phone, iOS i Android, és una app gratuïta, i com la resta d’aquesta selecció ofereix informació detallada sobre el temps actual i les previsions de canvis per hores i dies vista. Amb mapes interactius, alertes, càmeres en viu de llocs del món, i una bona integració de xarxes socials per compartir les previsions. Especialment curiosa la secció de fotos pujades pels usuaris, unes imatges que estan classificades per temàtiques (neu, tempestes, natura, etc …)

Accuweather

Accuweather és una altra de les ‘imprescindibles’ en això de consultar el temps des del mòbil. Una app excel·lent que proporciona informació detallada per hores i una previsió de fins a 15 dies que es pot integrar amb el calendari. Amb una base de dades de gairebé 3 milions de localitzacions, Accuweather és un dels serveis de consulta meteorològica millor documentats. A més, Accuweather ofereix l’opció de mostrar alertes programades per quan s’aproximen tempestes, tornados o qualsevol altre esdeveniment climatològic que pugui posar en perill la nostra integritat.

The Weather Channel

The Weather Channel és una altra de les millors opcions gratuïtes que tenim per consultar la previsió meteorològica al nostre smartpone. Està disponible per a Windows Phone, iOS i Android, conté abundant informació sobre els valors de temperatura, velocitat del vent, visibilitat, i tot amb un lloc de previsió de 10 dies vista. També s’inclouen una sèrie de funcionalitats de xarxa social, per compartir imatges, tuis i vídeos que tinguin relació amb ‘esdeveniments atmosfèrics’.

 

Coneixieu o utilitzeu alguna d’aquestes Apps del Temps que us em presentat? 

Compartiu aquest article i així els vostres amics quedaran avisats climatològicament parlant!!!